Trucs i consells per l’ipad

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...
, Gestionar fonts d'informació, , ,
Altres activitats col·laboratives, Carregar i descarregar informació, Compartir documents, Compartir escriptoris i pantalles, Compartir informació amb altres persones, Compartir informació entre dispositius, Correu electrònic, Crear col·laborativament, Descarregar i emmagatzemar fitxers, Enregistrar àudios, Enregistrar vídeos, Escoltar àudios, Escriure un document, Fer anotacions, Fer notes a mà i dibuixar, Fer un esborrany, Fer una presentació, Fer una primera lectura, Gestió del temps, Gestionar el meus contactes, Missatgeria instantània, Organització del treball, Pendre notes, Pluja d'idees, Preparar una presentació, Recollir idees, Resumir i sintetitzar, esquematitzar, Subratllar, Subscriure's a fonts d'informació, Veure vídeos, Vídeo i àudio conferències, Xarxes socials
Context: Casa - Despatx, ,
Dispositiu: Tablet - iOS

Què vull fer?

Vull saber tot el que puc fer amb la meva tablet IPad. Des de lo més essencial per començar a treballar amb l’IPAD com trucs i recomanacions que hem poden fer servei.

Com ho faig?

Entrant en aquesta apps permet trobar una guia de trucs, apps, llibres i pel·lícules recomanades.

On i quan ho faig?

Ho faig a casa, en qualsevol transport com és l’autobús/metro/renfe, o en qualsevol altre que permeti llegir la tauleta.

Aplicacions per aquesta recomanació

  • Trucos y Consejos
    Trucos y Consejos
    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
    Loading...Loading...

Deixa un comentari

*