Gestionar la bústia de correu de la UOC

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...
Correu electrònic
Context: ,
Dispositiu: Smartphone - Android, Smartphone - iOS, Tablet - Android, Tablet - iOS

Què vull fer?

Vull llegir i gestionar el meu correu @uoc.edu des de la tableta o smartphone.

Com ho faig?

Des de sempre he tingut la opció de redireccionar el correu de la UOC al meu compte de gmail i llegir-ho amb les apps de gmail dels smartphones o tablets. Ara però, hi ha apps específiques que m’ho faciliten.

Per Android tinc “UOCMail”, que és una versió reduïda de la bústia de la UOC. Ara també tenim, des de fa poc, l’app “La meva UOC Mòbil” que aglutina els principals recursos de la UOC, entre ells el correu. Aquesta app també està per dispositius Apple.

On i quan ho faig?

El correu de la UOC, @uoc.edu, el vull poder consultar a tot hora i a tot lloc, tal com faig amb el meu correu personal de @gmail.com.

Aplicacions per aquesta recomanació

 • UOCMail
  UOCMail
  1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
  Loading...Loading...
 • La Meva UOC Mòbil – Android
  La Meva UOC Mòbil – Android
  1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
  Loading...Loading...
 • La Meva UOC Mòbil – iOS
  La Meva UOC Mòbil – iOS
  1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
  Loading...Loading...

Deixa un comentari

*