Escriure a mà alçada amb stylus

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...
Fer notes a mà i dibuixar
Context: Casa - Despatx, ,
Dispositiu: Tablet - iOS

Què vull fer?

Vull escriure amb llàpis sobre la meva tauleta, prendre notes, fer diagrames i en general fer-me els meus apunts escrits a mà. També vull prendre notes a mà sobre els propis materials de la UOC.

Com ho faig?

Hi ha bastantes apps que permeten fer-ho: Noteshelf, Notability, Goodnotes… Totes permeten prendre notes a mà. Totes permeten importar i exportar les notes. Algunes permeten carregar un pdf i treballar a sobre i altres no.

M’he comprat un llapis especial per tablets (un Stylus) i utilitzo GoodNotes. GoodNotes és la app que més m’agrada perquè té un quadre de zoom que permet escriure i dibuixar amb l’stylus de manera força còmode i fins i tot fer bona lletra! El zoom permet escriure amb prou nivell de detall i també està a Noteshelf. Amb GoogNotes també puc guixar sobre dels pdf dels materials. Em baixo els materials en PDF, i utilitzo Good Notes (però Notability també ho permet) per prendre notes sobre els materials. Després puc exportar els PDF i porten les notes incorporades. Totes aquestes apps poden exportar a dropbox, drive o evernote fàcilment.

També tinc GoodReader, que, a part de llegir pdfs, em permet fer anotacions més complexes al pdf (subratllar, fer fletxes,…). Casi sempre, però, prefereixo fer gargots a mà alçada i torno a GoodNotes.

On i quan ho faig?

Ho faig a casa, mentre estudio els materials en paper o a l’ordinador i vull aprofitar la tableta per prendre notes.

També ho faig a l’autobus o al tren, tot i que en aquest cas, no puc tenir oberts a l’hora el lector de materials i l’eina de pendre notes. A l’autobús, ho faig servir més per prendre notes originals meves, fer croquis, repassar coses, etc. Molts cops ho faig quan tinc una estona lliure, ja sigui a casa, quan m’estic desplaçant o quan estic esperant algú.

Aplicacions per aquesta recomanació

 • Noteshelf
  Noteshelf
  1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
  Loading...Loading...
 • Notability
  Notability
  1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
  Loading...Loading...
 • Goodnotes
  Goodnotes
  1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
  Loading...Loading...

Deixa un comentari

*