Correccions a mà alçada amb stylus

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...Loading...
, ,
Fer anotacions, Fer notes a mà i dibuixar, Pendre notes
Dispositiu: Tablet - iOS

Què vull fer?

Vull escriure sobre les PACs i treballs dels estudiants amb llapis sobre la meva tauleta, prendre notes, fer diagrames i en general fer anotacions  escrites a mà.

Com ho faig?

Hi ha bastantes apps que permeten fer-ho: Noteshelf, Notability, Goodnotes… Totes permeten prendre notes a mà. Totes permeten importar i exportar les notes. Algunes permeten carregar un pdf i treballar a sobre i altres no.

Tinc un llapis especial per tablets (un Stylus) i utilitzo GoodNotes. GoodNotes té un quadre de zoom que permet escriure i dibuixar amb l’stylus de manera força còmode. El zoom permet escriure amb prou nivell de detall i també està a Noteshelf. És una experiència molt semblant a la de corregir a mà amb un boli vermell. Amb GoogNotes també puc guixar sobre dels pdf. Em baixo els treballs en PDF, i utilitzo Good Notes (però Notability també ho permet) per prendre notes sobre dels mateixos. Després puc exportar els PDF i porten les notes incorporades. Totes aquestes apps poden exportar a dropbox, drive o evernote fàcilment.

També tinc GoodReader, que, a part de llegir pdfs, em permet fer anotacions més complexes al pdf (subratllar, fer fletxes,…). Casi sempre, però, prefereixo fer gargots a mà alçada i torno a GoodNotes.

On i quan ho faig?

Ho faig a casa, mentre tinc les PACs i els materials en paper o a l’ordinador i vull aprofitar la tableta per prendre notes.

També ho faig a l’autobus o al tren, més per prendre notes originals meves, fer croquis, repassar coses, subrratllar i anotar els pdf que tinc a dropbox, etc. Molts cops ho faig quan tinc una estona lliure, ja sigui a casa, quan m’estic desplaçant o quan estic esperant algú.

Aplicacions per aquesta recomanació

 • Notability
  Notability
  1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
  Loading...Loading...
 • Goodnotes
  Goodnotes
  1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
  Loading...Loading...
 • Noteshelf
  Noteshelf
  1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
  Loading...Loading...
 • Goodreader
  Goodreader
  1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
  Loading...Loading...

Deixa un comentari

*